Telstar -86 Boreas U830 830 literes álló ultramélyhűtő, ultramély fagyasztó

Cikkszám: TEL -86 Boreas U830 Gyártó: Telstar

Részletes információk

-86 Boreas U830 830 literes álló ultramélyhűtő

A hagyományos fagyasztókhoz képest a Telstar Boreas ultramélyhűtő ultravékony vákuumszigetelő panelekkel rendelkezik. A 80 mm-es szigetelés sokkal jobb szigetelési értéket biztosít, mint a 125 mm-es PU hab. -86 °C hőmérséklet garantált + 30 °C környezeti hőmérsékletig. Ezenkívül a vékony szigetelés akár 30% -kal is növeli a tárolási kapacitást.

A Boreas álló ultramélyhűtő sorozat három méretben kapható; U445, U570 és U830.

A zöld gázok alkalmazása a Boreas-sorozatú készülékekben megelőzi a közelgő előírásokat, amelyek megtiltják az ultramélyhűtőkben az általánosan használt szintetikus, erős üvegházhatású gázok hagyományos keverékének használatát.

Főbb tulajdonságok:

Nagy és optimalizált tárolókapacitás
Csökkentett lábnyom
Rozsdamentes acél belső tér
Kiváló hűtési teljesítmény
Zöld hűtőközeg
Alacsony energiafogyasztás
Alacsony zajszint
Könnyű szűrőtisztítás
Ergonomikus kialakítás

Alacsony zajszint és alacsony energiafogyasztás
A Boreas készülékek kiváló minőségű, energiatakarékos kompresszorokkal rendelkeznek. A készülék alacsony energiafogyasztással rendelkezik, továbbá a zajszint körülbelül 50 dB (A), amely összhangban van a NEN-EN-ISO 11202 követelményekkel.

Normál szemmagasság-ellenőrzés
A megbízható öndiagnosztikai monitoring és riasztórendszer szemmagasságban helyezkedik el, távol a portól és a nedvességtől. A fényes folyadékkristályos digitális kijelző messziről is jól látható. A legkritikusabb értékeket (mintahőmérséklet, környezeti hőmérséklet és feszültség) egy szempillantás alatt ellenőrizhetjük.

Felhasználóbarát hozzáférés a mintákhoz
Az egy kézzel történő ajtónyitás megkönnyítése érdekében a Telstar kifejlesztett egy ergonomikus kilincset. Ez a könnyen megfogható fogantyú megkönnyíti az ajtó kinyitását és bezárását.
A biztonságot hengerzár biztosítja, valamint lehetőség van egy további lakat használatára a biztonság növelése érdekében. A vákuum-kiegyenlítő szelep lehetővé teszi a sima, gyakori ajtónyitást.

Rugalmas mintatárolás
A Boreas álló sorozat 5 rekeszes konfigurációval rendelkezik. Az 5 belső ajtó jól szigetelt 20 mm-es PU habbal. Az ajtók színkóddal vannak ellátva és rendkívül robusztusak. Három zsanér biztosítja a megfelelő nyitást és zárást. A belső ajtók az egyszerű tisztítás érdekében leakaszthatók a zsanérokról. A magas minőségi követelmények biztosítása érdekében az egész belső kamra rozsdamentes acélból készül. A Telstar az egyetlen gyártó, amely teljes rozsdamentes acél belső teret kínál.

Kiváló minőségű hőmérsékleti teljesítmény
A végső hőmérséklet-visszanyerési idő kombinációja a stabil és egyenletes hőmérséklettel a legjobb teljesítményt biztosítja. A készüléket a VIP szigetelés teszi teljessé, amely biztosítja a lassú hőmérséklet-emelkedést áramkimaradás esetén.

 Műszaki adatok

Egység

-86 Boreas U830

Kapacitás

liter

830

Tárolási kapacitás

tároló rekesz

30

2“ kriódoboz

600

2 ml fiola

60.000

Lábnyom

m2

0.93

Fiola lábnyom

fiola/m2

64.516

Anyag

belső

304 rozsdamentes acél

külső

poliészter bevonat

Átmenet

 

2 standard port (+ 2 előre kivágott)

Polcok, belső ajtók

 

4 polc, 5 belső ajtó

Súly

kg

352

Energiaellátás

v / Hz

220-240 V, 50 Hz (60Hz opcionális)

 

Hőmérséklet tartomány

°C

-50-től -86-ig (gyári alapérték -80)

X