Telstar -86 Boreas C620 620 literes fekvő ultramélyhűtő, ultramély fagyasztó

Cikkszám: TEL -86 Boreas C620 Gyártó: Telstar

Részletes információk

-86 Boreas C620 620 literes fekvő ultramélyhűtő

A hagyományos fagyasztókhoz képest a Telstar Boreas ultramélyhűtő ultravékony vákuumszigetelő panelekkel rendelkezik. A 80 mm-es szigetelés sokkal jobb szigetelési értéket biztosít, mint a 125 mm-es PU hab. -86 °C hőmérséklet garantált + 30 °C környezeti hőmérsékletig. Ezenkívül a vékony szigetelés akár 30% -kal is növeli a tárolási kapacitást.

A Boreas fekvő ultramélyhűtő sorozat három méretben kapható; C370, C620 and C820.

A zöld gázok alkalmazása a Boreas-sorozatú készülékekben megelőzi a közelgő előírásokat, amelyek megtiltják az ultramélyhűtőkben az általánosan használt szintetikus, erős üvegházhatású gázok hagyományos keverékének használatát.

Főbb tulajdonságok:

Nagy és optimalizált tárolókapacitás
Csökkentett lábnyom
Rozsdamentes acél belső tér
Kiváló hűtési teljesítmény
Zöld hűtőközeg
Alacsony energiafogyasztás
Alacsony zajszint
Könnyű szűrőtisztítás
Ergonomikus kialakítás

Alacsony zajszint és alacsony energiafogyasztás
A Boreas készülékek kiváló minőségű, energiatakarékos kompresszorokkal rendelkeznek. A készülék alacsony energiafogyasztással rendelkezik, továbbá a zajszint körülbelül 50 dB (A), amely összhangban van a NEN-EN-ISO 11202 követelményekkel.

Normál szemmagasság-ellenőrzés
A megbízható öndiagnosztikai monitoring és riasztórendszer szemmagasságban helyezkedik el, távol a portól és a nedvességtől. A fényes folyadékkristályos digitális kijelző messziről is jól látható. A legkritikusabb értékeket (mintahőmérséklet, környezeti hőmérséklet és feszültség) egy szempillantás alatt ellenőrizhetjük.

Felhasználóbarát hozzáférés a mintákhoz
Az egy kézzel történő ajtónyitás megkönnyítése érdekében a Telstar kifejlesztett egy ergonomikus kilincset. Ez a könnyen megfogható fogantyú megkönnyíti az ajtó kinyitását és bezárását.
A vákuum-kiegyenlítő szelep lehetővé teszi a sima, gyakori ajtónyitást.

Rugalmas mintatárolás
Alapfelszereltségként a Boreas fekvő sorozat polisztirol belső fedéllel van felszerelve, hogy tovább korlátozza a hőelvezetést a kinyitásakor. A magas minőségi követelmények biztosítása érdekében a belső kamra teljes egészében rozsdamentes acélból készül. A Telstar az egyetlen gyártó, amely teljes rozsdamentes acél belső teret kínál.

Kiváló minőségű hőmérsékleti teljesítmény
A végső hőmérséklet-visszanyerési idő kombinációja a stabil és egyenletes hőmérséklettel a legjobb teljesítményt biztosítja. A készüléket a VIP szigetelés teszi teljessé, amely biztosítja a lassú hőmérséklet-emelkedést áramkimaradás esetén.

 

Műszaki adatok: 

Egység

-86 Boreas C620

Kapacitás

liter

620

Tárolási kapacitás

tároló rekesz

32

2“ kriódoboz

448

2 ml fiola

44.800

Lábnyom

m2

1.50

Fiola lábnyom

fiola/m2

29.866

Anyag

belső

304 rozsdamentes acél

külső

poliészter bevonat

Átmenet

 

2 standard port (+ 1 előre kivágott)

Súly

kg

220

Energiaellátás

v / Hz

220-240 V, 50 Hz (60Hz opcionális)

 

Hőmérséklet tartomány

°C

-50-től -86-ig (gyári alapérték -80)

X