Liebherr SUFsg 5001 MediLine -40°C…-86°C hőmérséklet tartományú, álló ultramélyhűtő

Cikkszám: LIE SUFsg 5001 Gyártó: Liebherr

Részletes információk

SmartMonitoring
A Liebherr SmartMonitoring átfogó megoldást kínál a mérési adatok, riasztási üzenetek és az egyéb készülékkel kapcsolatos adatok dokumentálására és monitoringozására. Az ehhez szükséges SmartCoolingHub közvetlenül csatlakoztatható a készülékhez az RS 485 interfészen keresztül.

Hatékony hűtőrendszer
A Liebherr a hűtéstechnikai szektorban szerzett több évtizedes tapasztalatból származó szaktudással, valamint folyamatos kutatás-fejlesztéssel garantálja hűtőrendszereinek kiemelkedő minőségét. Kizárólag prémium minőségű kompresszorok, kondenzátorok, párologtatók és egyéb hűtőelemek alkalmazásával a Liebherr készülékek energiafogyasztása és üzemeltetési költségei jelentősen csökkennek.

Hőmérséklet-stabilitás (EN 60068-3)
Minden laboratóriumi hűtőszekrényt és fagyasztót a legmodernebb Liebherr létesítményekben tesztelnek az EN 60068-3 szabvány hőmérsékleti stabilitás mérésére szolgáló eljárása szerint. Ez magában foglalja a hőmérséklet mérését a készülék belsejének kilenc különböző pontján.

Riasztás teszt funkció
Ez a teszt funkció használható annak ellenőrzésére, hogy a belső vagy külső csatlakoztatott riasztórendszer megfelelően működik-e. Ez a teszt nem befolyásolja a készülék hűtési teljesítményét.

Hőmérséklet riasztás
A beépített hőmérséklet-riasztás jelzi, ha az alsó vagy felső riasztási határérték átlépésre kerül. Akusztikus és vizuális riasztás.

Környezetbarát hűtőközegek
A Liebherr készülékek maximális energiahatékonyságra és alacsony üzemeltetési költségekre lettek optimalizálva. Kizárólag környezetbarát R 600a és R 290 hűtőközegek kerülnek alkalmazásra.

A készülék elérhető léghűtéses és vízhűtéses verzióban is.

Műszaki adatok:

Bruttó kapacitás

491 liter

Nettó kapacitás

477 liter

Méretek (Magasság x Szélesség x Mélység)

196.6 x 92 x 108.2 cm

Hőmérséklet tartomány

-40°C…-86°C

Energiafogyasztás (24 óra)

7.900 kWh / 24h

SmartMonitoring

utólag telepíthető, opcionálisan elérhető csatlakozás

A tálcák maximális száma

352

Lehűlési idő

360 perc

Felmelegedési idő

230 perc

Hűtőközeg

R 290

Súly (csomagolás nélkül)

254 kg

Energiaellátás

230 V, 50 Hz

X