Ohaus Guardian 7000 fűthető mágneses keverők

Cikkszám: OHAUS GUARDIAN7000 Gyártó: Ohaus

Részletes információk

Ohaus Guardian 7000 fűthető mágneses keverők 60-1600 rpm sebesség tartománnyal

Az OHAUS SMART technológiával ellátott Guardian széria a fejlett biztonsági funkcióknak köszönhetően védelmet nyújt a laboratórium számra, amelynek célja a balesetek csökkentése.
A Guardian széria kiváló fűtéssel és keverő teljesítménnyel rendelkezik, a Guardian 7000 és 5000 fűthető mágneses keverők a tartósság és a megfizethetőség kombinációját alkotják.

Az OHAUS SMART technológia a következő funkciókat tartalmazza:  SmartPresence™, SmartLink™, SmartRate™, SmartHeat™, SafetyHeat™, and SmartHousing™. A fényes LCD kijelző megjeleníti a hőmérsékletet, a sebességet és az időt, és egy zöld jelzőfény világít, amikor a fűtés és a keverés aktiválva van.

Az OHAUS Guardian 7000 fűthető mágneses keverőket kiemelkedő biztonsági funkciókkal és kiváló fűtési és keverési teljesítménnyel tervezték. A SmartHousing kémiailag rezisztens, innovatív, könnyen tisztítható kialakítással rendelkezik, amely elvezeti az esetleges cseppenéseket. A fényes LCD-kijelző intuitív ikonokat, hőmérsékleti, sebesség- és időbeállítást jelenít meg.

SmartPresence és SmartLink funkció
Védje laboratóriumát a szabadalmaztatott SmartPresence és SmartLink technológiákkal. Ezek az exkluzív funkciók automatikusan kikapcsolják a fűtőegységet, ha semmi nem kerül észlelésre a felhasználó által beállított „időkorlát” letelte után vagy a párosított mobilkészülékkel történő Bluetooth® kapcsolat megszakad.

SafetyHeat rendszer
Egy észlelési rendszer, amely két független biztonsági vezérlőt használ az elektronika folyamatos monitorozására és a fűtés kikapcsolására, mielőtt túlmelegedés lépne fel.

Egyenletes keverő teljesítmény
A sebesség tartomány 60-1600 rpm.

Testreszabott alkalmazás
A SmartHeat lehetővé teszi az egység maximális hőmérsékletének beállítását, a SmartRate pedig lehetővé teszi a gyors vagy lassú hőmérsékleti és fordulatszám-sebességet. A programozási funkció lehetővé teszi 5 többlépéses program tárolását.

Műszaki adatok:

Modell

e-G71HS07C

e-G71HS10C

e-G71HSRDM

Tálca mérete

17.8 x 17.8 cm (négyzet)

25.4 x 25.4 cm (négyzet)

13.5 cm átmérő (kerek)

Kapacitás

15 L

18 L

20 L

Funkció

Fűtés és keverés

Tálca anyaga

Kerámia

Alumínium

Sebesség tartomány

60-1600 rpm

Hőmérséklet tartomány

Környezeti + 5 °C – 500 °C

Környezeti + 5 °C – 380 °C

X