PPM LABTOC ® Analízis rendszer

Cikkszám: PPM LABTOC Gyártó: PPM

Részletes információk

LABTOC ® Analízis rendszer.

Leírás:

LABTOC ® egy gyors, megbízható és rendkívül pontos rendszer vízzel történő laboratóriumi vizsgálatokhoz. A LABTOC ® egyszerűen használható. A technikusok minimális képzettséggel is használnu tudják, miközben pontos TOC és/vagy TC értékeket mérnek egy vagy több minta esetében, egy 0-10 ppm-től 0-4000 ppm-ig terjedő tartományon belül. LABTOC ® egy szerves analizátorból áll, melynek alapja egy PPM PROTOC ® kémiai technológia. Egy IBM-kompatibilis exkluzív, felhasználóbarát PC szoftver vezérli az elemzési folyamatokat és figyeli az eredményeket.

Működési elve:

A LABTOC ® elemző egy ultra-ibolya - UV támogatott perszulfátot oxidácót használ, hogy az oldott szerves szennyezéseket valamint vegyi anyagok jelenlétét kimutassuk és meghatározzuk a mintákban. Különböző beállítások lehetségesek a TC - Total Carbon, TOC - összes szerves szén és TOC különbség (oldott és illékony komponensek együttes jelenléte). Először is, savak bekeverésével, mint előkezelés, a mintát mentesíteni lehet a szervetlen karbonátoktól. A mintához ezután a reaktor reagenst fecskendez be. Az edényt folyamatosan egy vivőgázzall érintkeztetjük (általában nitrogénnel) ami CO2 gázt szabadít fel, ezáltal generálva oxidációt. A keletkező CO2-ot egy infravörös érzékelő rendszerbe szállítjuk. A CO2 terület integrálva van, és összehasonlítja a kalibrációs görbe meghatározásához szükséges bemutatandó értékeket.

Ellenőrzési és felügyeleti lehetőségek:

A LABTOC ® analizátor által ellenőrzött PPM értékek elemzése kizárólagosan a Labmon Windows alapú operációs szoftverrel és egy IBM-kompatibilis PC-vel történik. Az adatok grafikusan megjeleníthetőek és tárolhatóak floppy lemezen a visszakeresés miatt.

Jellemző adatok:

Mérési tartomány: 0-10 és 4,000 PPM között
TL lehetőség: 0-500 és 40,000PPB között
Ismételhetőség: +/- 2% vagy jobb
Kimutatási határ: 1%-a kalibrált tartományon
Elemzési mód: TC / TOC (TOC különbség, mint egy opció)
Elemzési idő: Tipikusan 6 perc / minta
Analizátor méretei: 550 (M) x 300 (Sz) x 550 (M) mm
Súly: 25 Kg
Tápegység: 110/230VAC 50/60Hz

 

A termékekről részletes leírást a gyártó HONLAPJÁN talál.

X