Interscience BagMixer 400 S mikrobiológiai homogenizáló

Cikkszám: IS BAGMIXER400S Gyártó: Interscience

Részletes információk

A BagMixer 400 S egy rendkívül hatékony laboratóriumi homogenizáló: csendes és rendkívül robusztus. Minden alkalmazáshoz alkalmazkodva lehetővé teszi a keresztszennyeződés kockázatának elkerülését.

Főbb tulajdonságok:

Optimális bakteriális extrakció
A lapátok perisztaltikus mozgása optimális bakteriális extrakciót tesz lehetővé a keverés során, a keresztszennyeződés veszélye nélkül. 30 másodperc után a minta készen áll az elemzésre.

Csendes működés
A hagyományos laboratóriumi homogenizálók zajosak. A BagMixer S hangszigeteléssel rendelkezik, ami garantálja a laboratóriumban történő kellemes használatot. Az előállított zaj kevesebb, mint 48 dB.

Állítható keverési teljesítmény
Az állítható keverési teljesítmény lehetővé teszi a legösszetettebb minták (pl. állateledel, magok stb.) keverését. A lapát áltáli nyomás eléri a 28 kg-ot.

TotalAccess rendszer
A TotalAccess rendszer lehetővé teszi az ajtó teljes kinyitását a könnyű tisztítás érdekében. A Click & Clean lapátok és a beépített biztonsági tálca autoklávozhatók. A polikarbonát kamra a lekerekített sarkoknak köszönhetően könnyen tisztítható.

Színkód
A LED-lámpák megvilágítják a padot, és jelzik, ha a keverés véget ért. A színkód az állapotot jelzi.

Q-Tight zár
250 kg nyomásállóság vízálló záráshoz.

Energiatakarékosság
Az új, kefe nélküli motortechnológia lehetővé teszi a BagMixer számára, hogy 50% -kal kevesebb energiát fogyasszon, mint a versenytársak. Az új AutoSleep funkció alvó üzemmódba helyezi a készüléket 30 perc inaktivitás után.

Alkalmazás:
A készüléket az élelmiszeripar, a környezetvédelem, a gyógyszeripar, az állatgyógyászat és a kutatóintézetek mikrobiológiai elemzésére használják. Minták előállítására használják a nyersanyagok, az előállított termékek minőségellenőrzéséhez és a késztermékek ellenőrzéséhez.

Műszaki adatok:

Optimális keverési mennyiség

50 - 400 mL

Változtatható keverési idő

1 másodperc - 1 óra vagy ∞ / visszaszámlálás

Sebesség

Változtatható: 4 - 6 - 8 - 10 löket / s

Ajtó

Teljesen kinyitható

Súly

25.2 kg

Méretek (szé x mé x ma)

27.5 x 46.5 x 36 cm

Energiaellátás

100-240 V~ 50-60 Hz

Biztosítékok

T3,15A L 250V 5x20 mm

Teljesítmény

55 W

X