Interscience BagMixer 400 CC mikrobiológiai homogenizáló

Cikkszám: IS BAGMIXER400CC Gyártó: Interscience

Részletes információk

A BagMixer 400 CC bármilyen típusú mintát hatékonyan homogenizál, elkerülve a keresztszennyeződés kockázatát. A készülék minden alkalmazáshoz igazodik. A BagMixer 400 CC betekintő ablakkal rendelkezik, amely lehetővé teszi a minták vizuális ellenőrzését. A készülék szabadalmaztatott Click & Clean technológiával rendelkezik, amely biztosítja a lapátok egyszerű leszerelését és felszerelését, ezáltal megkönnyítve a keverőkamra tisztítását.

Főbb tulajdonságok:

Optimális bakteriális extrakció
A lapátok perisztaltikus mozgása optimális bakteriális extrakciót tesz lehetővé a keverés során, a keresztszennyeződés veszélye nélkül. 30 másodperc után a minta készen áll az elemzésre.

Állítható keverési teljesítmény
Az állítható keverési teljesítmény lehetővé teszi a legösszetettebb minták (pl. állateledel, magok stb.) keverését. A lapát áltáli eléri a 28 kg-ot.

Click & Clean technológia
A Click & Clean technológia lehetővé teszi a készülék megfelelő tisztítását. Ez a szabadalmaztatott rendszer lehetővé teszi a lapátok eltávolítását egy másodperc alatt, hogy hozzáférjen az egész keverőkamrához.

Q-Tight zár
Q-Tight zár a szivárgás megakadályozása érdekében. Legfeljebb 250 kg nyomásállóság.

Felhasználóbarát
Beállíthatja a keverési időt és sebességet a minta jellegének és térfogatának megfelelően.

Alkalmazás:
A készüléket az élelmiszeripar, a környezetvédelem, a gyógyszeripar, az állatgyógyászat és a kutatóintézetek mikrobiológiai elemzésére használják. Minták előállítására használják a nyersanyagok, az előállított termékek minőségellenőrzéséhez és a késztermékek ellenőrzéséhez.

Műszaki adatok:

Optimális keverési mennyiség

50 - 400 mL

Változtatható keverési idő

30 – 210 s vagy ∞

Sebesség

Változtatható: 4 - 6 - 8 - 10 löket / s

Ajtó

270 °-ban nyitható ajtó

Súly

16 kg

Méretek (szé x mé x ma)

27,5 x 42 x 26,5 cm

Energiaellátás

100-240 V~ 50-60 Hz

Biztosítékok

T3,15A L 250V 5x20 mm

Teljesítmény

55 W

X