Hielscher ultrahangos UP200Ht laboratóriumi homogenizáló, ultrahangos homogenizátor

Cikkszám: HRS UP200Ht Gyártó: Hielscher

Részletes információk

Az UP200Ht (200W, 26kHz) kézi homogenizátor a Hielscher 200 wattos ultrahangos homogenizátorainak új sorozatának része, amelyek számos új tartozékot tartalmaznak. Az új funkciók közé tartozik a digitális vezérlés és az érintőképernyő, az automatikus adatrögzítés, az intuitív kezelés, valamint az ergonomikus és formás kialakítás a legkönnyebben használható és kényelmes munkavégzés érdekében.

A készülék funkciói és a különféle kiegészítők lehetővé teszik a különböző alkalmazásokat és a nagyon széles paraméterkonfigurációk lefedettségét. Ennek az ultrahangos készüléknek a tipikus alkalmazásai a homogenizálás, diszpergálás, emulgeálás, sejtbontás, gáztalanítás vagy szonokémia. A Hielscher úgy tervezte ezt az új 200 W-os hordozható homogenizátort, hogy a felhasználónak nagy rugalmasságot, könnyű kezelhetőséget és pontosságot biztosítson.

Az UP200H és UP200S elődökhöz képest az új UP200Ht ultrahangos készülék számos további felhasználóbarát funkcióval rendelkezik. 200 wattos teljesítményével az UP200Ht ugyanolyan teljesítményt és megbízhatóságot kínál, mint az UP200H és az UP200S, de teljesen új kialakítással rendelkezik, amely kényelmesebb a kézi és állványra szerelt használatra.

Az UP200Ht-t különböző mintatérfogatok (0,1 – 100 ml) szonikálására használják. A Hielscher különféle szonotródákat kínál 1 és 40 mm közötti átmérővel. Míg a 40 mm-es szonotróda simán továbbítja az ultrahangot egy viszonylag nagy felületen, addig a kisebb csúcsátmérővel rendelkező szonotródák nagyobb amplitúdókon és nagyobb intenzitással működnek. Az UP200Ht kisebb mennyiségek esetén is használható, többnyire folyamatos áramlásban, áramlási cellák és a megfelelő szonotródák alkalmazásával. Az FC7K áramlási cellával kombinálva az anyag folyamatos átfolyási módban, pl. 20–200 ml / perc áramlási sebességgel szonikálható. A rozsdamentes acél áramlási cella legfeljebb 5 bar nyomás alá állítható. Megbízhatósága és IP41 besorolása miatt az UP200Ht napi 24 órában működtethető, lehetővé téve akár 180L / nap mennyiségű anyag szonikálását (az alkalmazástól függően).

X