Ohaus Guardian 5000 fűthető mágneses keverők

Cikkszám: OHAUS GUARDIAN5000 Gyártó: Ohaus

Részletes információk

Ohaus Guardian 5000 fűthető mágneses keverők

Az OHAUS SMART technológiával ellátott Guardian széria a fejlett biztonsági funkcióknak köszönhetően védelmet nyújt a laboratórium számra, amelynek célja a balesetek csökkentése.
A Guardian széria kiváló fűtéssel és keverő teljesítménnyel rendelkezik, a Guardian 7000 és 5000 fűthető mágneses keverők a tartósság és a megfizethetőség kombinációját alkotják.

Az OHAUS SMART technológia a következő funkciókat tartalmazza:  SmartPresence™, SmartLink™, SmartRate™, SmartHeat™, SafetyHeat™, and SmartHousing™. A fényes LCD kijelző megjeleníti a hőmérsékletet, a sebességet és az időt, és egy zöld jelzőfény világít, amikor a fűtés és a keverés aktiválva van.

Az OHAUS Guardian 5000 fűthető mágneses keverőket a biztonság és az egyszerűség érdekében tervezték ipari alkalmazásra és kutatási célokra. A kialakítás biztosítja a minta megfelelő keverését és hőmérséklet-szabályozását, ha az opcionális hőmérsékletszondát használja. A fűthető modellek tartalmaznak egypontos kalibrálási funkciót több alapértékhez. Öt modell közül választhat, három különböző tálcamérettel.

SafetyHeat rendszer
Egy észlelési rendszer, amely két független biztonsági vezérlőt használ az elektronika folyamatos monitorozására és a fűtés kikapcsolására, mielőtt túlmelegedés lépne fel.

Egyenletes keverő teljesítmény
A sebesség tartomány 60-1600 rpm.

LCD kijelző
A fényes LCD-kijelző hőmérsékleti és sebesség-beállításokat, intuitív ikonokat jelenít meg, valamint rendelkezik forróság jelző indikátorral is. Ezáltal a teljesítmény gyorsan és egyszerűen monitorozható.

SmartHousing technológia
A SmartHousing kémiailag rezisztens, innovatív, könnyen tisztítható kialakítással rendelkezik, amely elvezeti az esetleges cseppenéseket.

Műszaki adatok:

Modell

e-G51ST07C

e-G51HP07C

e-G51HS07C

e-G51HS10C

e-G51HSRDM

Tálca mérete

17.8 x 17.8 cm (négyzet)

25.4 x 25.4 cm (négyzet)

13.5 cm (kerek)

Kapacitás

15 L

18 L

20 L

Funkció

Keverés

Fűtés

Keverés és fűtés

Tálca anyaga

Kerámia

Alumínium

Sebesség tartomány

60 - 1600 rpm

-

+/-2 %

60 - 1600 rpm

Hőmérsékleti tartomány

-

Környezeti + 5 °C – 500 °C

Környezeti + 5 °C – 380 °C

X