Ohaus Aviator A71P15N 15 kg kapacitású hordozható árszorzós mérleg

Cikkszám: OHA A71P15N Gyártó: Ohaus

Részletes információk

Univerzális bolti mérleg széles körű felhasználásra, 15 kg-os kapacitással, 5 g-os beosztással, hitelesítéssel.

Előnyök:

 • Többféle kommunikációs lehetőség - POS, külső nyomtató, RS232 vagy USB csatlakozó
 • Gyors membránkapcsolós billentyűzet, cserélhető árulista kártyával a közvetlen elérésű memóriabillentyűkhöz, tartalék árulista kártyák
 • Standard NiMH elem, vagy standard szárazelem, beépített fogantyú az könnyű hordozhatóság érdekében
 
Mérési módok és tulajdonságok:
 • POS kommunikáció
 • Direkt árbeadás
 • PLU memória
 • Eladás darabszám és tömeg
 • Akkumulátor (választható)
 • Állítható fényerősség
 • Riportok
 • Szelvény nyomtatás
 • Több interfész lehetőség
 • Rezgés Filter

 

Főbb jellemzők:
Light-Touch technológia - Ez az innovatív billentyűzet technológia biztosítja a fejlett mérési és egyéb  jelfeldolgozást a rendkívül gyors működéshez, valamint a cserélhető árulistának és a formatervnek köszönhetően pedig biztosítható az optimális higiénia és a költséghatékonyság.

Felhasználóbarát billentyűzet és funkciók - Növeli a munkavégzési sebességet a gyors árkeresésnek és funkcióknak köszönhetően. A numerikus blokk tervezésekor az egyszerű, intuitív kezelés a fő szempont, hogy ezáltal is felgyorsítsa azárak beadását.
 
Kapcsolatok - Az Aviator 7000 méreleghez csatlakoztatható egy külső nyomtató, vagy egy elektronikus pénztárgép. Továbbá lehetőség nyílik a jegyek és jelentések nyomtatására is, melyet az Aviator 7000 sorozat standard kiszerelésben kínál.

Masszív és mobilis - Az Aviator 7000 mérlegek ellenálló részekből épülnek fel, valamint masszív rozsdamentes acél mérlegtányérral vannak ellátva, melyek lehetővé teszik az akár nagyobb méretű dolgok mérését is. A rozsdamentes acél mérlegtányér kiváló minőségű és vízálló, ezáltal garantálja megfelelő higiéniai feltételeket valamint az élelmiszerek biztonságát. A mérlegek további védelmét pedig rendelhető védőfóliák biztosítják. A teljes mobilitás és hordozhatóság érdekében pedig a mérleg üzemeltethető opciós NiMH újartölthető akkumulátorról vagy standard D típusú elemről.

Jól látható LCD kijelző - Négy megjelenítési sor - beleértve egy extra sort a táraértékek megjelenítéséhez, valamint a beállítható háttérvilágítás biztosítja azt, hogy a kijelzett eredmények bármely fényviszony mellett leolvashatók. Egy kijelző ablak a megszokott három helyett egyszerűbbé teszi az adatok értelmezését.

Megbízható teljesítmény - Az OHAUS precíziós mérleggyártási tapasztalatai alapján biztosítják a gyors ügyfélforgalmat és a készülék hosszú élettartamát. Az Aviator 7000 mérlegek felhasználóbarát kezeléssel és funkcionalitással érkeznek. A magas minőségű mérési technológia biztosítja a hosszú távú megbízhatóságot, míg a nagy sebességű stabilizáció a gyors jelfeldolgozást és ebből kifolyólag a gyors árkalkulációt.

 

Modell A71P15N
 Alkalmazás:   Tömegmérés és árszorzás 
Kijelző:   2x 4-soros, háttérmegvilágítású LCD kijelző 6 helyértékes tömegkijelző, 6 helyértékes egységárkijelző és 7 helyértékes összértékkijelző, valamint 4 helyértékes predefiniált tára kijelző
Tápellátás:

Hálózati adapter: 100-240 VAC, 50/60Hz

Tölthető elem: 6 NiMH vagy D-Cell elem

Kommunikáció:  RS232/ USB 
Konstrukció: Rozsdamentes acélból készült mérlegtányér 
Kapacitás: 15 kg
Beosztás: 5 g
Hitelesítés: Hitelesített
Gombok: 32 érintőbillentyű
Preset gombok: 16 gomb, mindegyik 2 PLU tárolására képes
Mérlegtányér: 240 mm x 337 mm
PLU minőség: 100
Nettó tömeg: 3,42 kg
Környezeti feltételek:

Hőmérséklet: -10°C - +40°C

Páratartalom: 85% R.P., nem kondenzáló

További tulajdonságok: Továbbfejlesztett membránkapcsolós billentyűzet - 99 PLU és 32 közvetlenelérésű memóriabillentyű, valamint cserélhető árulista pótkártya. Állítható magasságú gumilábak és vízszintkijelző, beépített foganytú és kábeltartó 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

X