Mettler Toledo Refracto30GS - bővített RI mérőtartomány

Cikkszám: MET R30GS Gyártó: Mettler Toledo

Részletes információk

A Refracto 30GS egy kompakt, könnyen használható, hordozható refraktométer, laboratóriumba és gyártásba egyaránt. Kiterjesztett mérőtartománnyal rendelkezik a speciális prizma kivitelének köszönhetően.


Specifikációk:
 
 
Pontosság +/- 0.0005
Mérési tartomány 1.32 - 1.65; felbontás: 0.0001
BRIX méréstartomány 0 - 85 Brix%; felbontás: 0.1 Brix%; pontosság+/- 0.2 Brix%
Temperature range 10 - 40°; felbontás: 0.1°; kijelzés: °C vagy°F
 
Tulajdonságok és Előnyök:
 
Zafír prizma

A Refracto a törésmutatót a teljes reflekciós módszer használatával határozza meg. A Refracto 30GS prizmája zafírból készült és egy aranyozott rézgyűrű tartja. A zafírnak magasabb  törésmutatója és jobb hővezető képessége van, mint az üvegnek. Ezen okokból a Refracto 30GS bővített méréstartománnyal rendelkezik és a mintahőmérsékletet gyorsabban észleli.
A Refracto még a sötét mintákat is helyesen méri. Többé nincs szüksége a sötét/világos átmenetek hibára hajlamos leolvasására optikai berendezésekkel.

 

Hőmérséklet kompenzáció

A minta törésmutatója függ a hőmérséklettől. Mérés közben a Refracto meghatározza a hőmérsékletet, majd a törésmutatót a 20C fok standard, vagy bármilyen más, felhasználó által meghatározott hőmérséklethez igazítja. Különböző típusú minták gyors méréséhez egyszerűen választhat akár 10 felhasználó által meghatározott korrekciós együttható között.

 

Egyszerű nyelvű kijelző

A Refracto háttérvilágítású LC-kijelzője eredményeit és beállításait egyszerű nyelvezetben mutatja. Az egyszerű menüszerkezet teszi lehetővé a beállítások megváltoztatását másodpercek alatt. Alig lesz szüksége a felhasználói kézikönyvre.

 

Könnyen használható

A világosan feliratozott billentyűzet egyszerűvé és hatékonnyá teszi a működtetést. Amint megnyomja a mérési gombot, az eredmény a kívánt mértékegységben jelenik meg a háttérvilágítású LC-kijelzőn.

 

Átfogó eredmény memória A Refracto akár 1100 eredményt - beleértve a minta azonosítóját, mértékegységet, hőmérséklet kompenzációs együtthatót, dátumot és időt - képes tárolni.
Továbbítsa adatait amikor kívánja Bármikor szabadon továbbíthatja az adatokat (a berendezés azonosítójával együtt) PC-re vagy nyomtatóra infravörös interfészen keresztül. A PC szoftver a Refracto-val együtt érkezik
X