Krüss MAT1400 gázanalizátor

Cikkszám: KRU MAT1400 Gyártó: Krüss Optronic

Részletes információk

A KRÜSS gázanalizátorok gyors, megbízható mérési eredményeket nyújtanak. Számos vállalat használja a laboratóriumi minőségellenőrzésre, de a gyártósoron is, ha érzékeny vagy romlandó termékeket csomagolnak. A MAT készülék alkalmas a csomagológép által használt gázkeverék véletlenszerű mintavételére és állandó ellenőrzésére.

A MAT1400 cirkónium-dioxid-érzékelője (ZrO2) az oxigénkoncentrációt a 0 és 100 térfogatszázalék közötti teljes mérési tartományban méri. Különösen nagyon alacsony koncentráció esetén kiváló, ± 0,001 térfogatszázalékos pontosságot képes elérni. A MAT1400 ezért alkalmas oxigénmentes és oxigéntartalmú atmoszférák vizsgálatára. Hűtőházban, illetve 10 ° C-os környezeti hőmérséklet esetén is használható.

Kiváló ± 0,001 térfogatszázalékos pontossága és az alacsonyabb O2-koncentráció miatt a cirkónium-dioxid-érzékelővel ellátott MAT1400-at elsősorban sterilizált késztermékek, elektronikai, gyógyszerészeti vagy kozmetikai termékek oxigénmentes atmoszférájának mérése használják. A 0 és 100 térfogatszázalék közötti széles méréstartománynak köszönhetően magas oxigénkoncentrációk esetén is alkalmazható. A gyors, 0,3 másodperces válaszidőnek köszönhetően csak nagyon kevés mintagázra van szükség - ez különösen kis térfogat esetén előny, mivel ez jellemző a tasakokra és a kozmetikai termékekre. Az érzékelő nedvességre és hőmérsékletre gyakorolt ​​keresztérzékenysége alacsony.

Főbb tulajdonságok:

Könnyű és intuitív használat érintőképernyőn keresztül
Alacsony sodródású cirkónium-dioxid-érzékelő (ZrO2) 0 és 100 térfogatszázalék közötti mérési tartománnyal
Rövid mérési idő
Csak kis mintatérfogat szükséges
Interfész csomag a mért értékek átviteléhez (USB, Ethernet, RS-232)

Műszaki adatok:

Oxigén (O2)

Mérési tartomány

0–100 térfogat%

Pontosság

± 0,001 térfogat% (

± 0,01 térfogat% (

± 0,1 térfogat% (

± 0,4 térfogat% (> 35 térfogat%)

Felbontás

0,001 térfogat%

O2-érzékelő

Típus

Cirkónium-dioxid érzékelő (ZrO2)

Mérési elv

Potenciometrikus mérés

Élettartam

Korlátlan

Keresztérzékenység

Gyúlékony gázok

Sodródás

Sodródásmentes

X