Refracto 30PX típusú hordozható digitális refraktométer, kézi digitális rekraktométer

Cikkszám: MET R30PX Gyártó: Mettler Toledo

Részletes információk

A Refracto egy kézi és asztali refraktométer egyben. Használható sima felületen a mérőcellába cseppentett mintával vagy a mérőcellla közvetlen mintába merítésével.
Specifikációk:

Pontosság                                         +/- 0.0005
Mérési tartomány                              1.32 - 1.50; felbontás: 0.0001
BRIX méréstartomány                       0 - 85 Brix%; felbontás: 0.1 Brix%; pontosság+/- 0.2 Brix%
Temperature range                           10 - 40°; felbontás: 0.1°; kijelzés: °C or °F

 

Tulajdonságok és Előnyök:
 

Üveg prizma

A Refracto a törésmutatót a teljes reflekciós módszer használatával határozza meg. Az üveg prizmátegy rozsdamentes acélgyűrű tartja. A Refracto még a sötét mintákat is helyesen méri. Többé nincs szüksége a sötét/világos átmenetek hibára hajlamos leolvasására optikai berendezésekkel.

 

Hőmérséklet kompenzáció

A minta törésmutatója függ a hőmérséklettől. Mérés közben a Refracto meghatározza a hőmérsékletet, majd a törésmutatót a 20C fok standard, vagy bármilyen más, felhasználó által meghatározott hőmérséklethez igazítja. Különböző típusú minták gyors méréséhez egyszerűen választhat akár 10, felhasználó által meghatározott korrekciós együttható között.

 

Egyszerű nyelvű kijelző

A Refracto háttérvilágítású LC-kijelzője eredményeit és beállításait egyszerű nyelvezetben mutatja. Az egyszerű menüszerkezet teszi lehetővé a beállítások megváltoztatását másodpercek alatt. Alig lesz szüksége a felhasználói kézikönyvre.

 

Könnyen használható

A világosan feliratozott billentyűzet egyszerűvé és hatékonnyá teszi a működtetést. Amint megnyomja a mérési gombot, az eredmény a kívánt mértékegységben jelenik meg a háttérvilágítású LC-kijelzőn.

 

Átfogó eredmény memória

A Refracto akár 1100 eredményt - beleértve a minta azonosítóját, mértékegységet, hőmérséklet kompenzációs együtthatót, dátumot és időt - képes tárolni.

 

Továbbítsa adatait amikor kívánja Bármikor szabadon továbbíthatja az adatokat (a berendezés azonosítójával együtt) PC-re vagy nyomtatóra infravörös interfészen keresztül. A PC szoftver a Refracto-val együtt érkezik.
X