Aviator A51PH12L 12 kg kapacitású hordozható árszorzós mérleg

Cikkszám: OHA A51PH12L Gyártó: Ohaus

Részletes információk

Hordozható árszorzós mérleg, 12 kg-os kapacitással. 
Főbb jellemzők és előnyök:

 

  • Robosztus és hordozható - A nagyméretű rozdsamentes acél teherfelvevőnek köszönhetően lehetséges a legkülönbözőbb formájú és méretű elemeket mérni. A minőségi rozsdamentes acélból készült teherfelvevő vízálló és biztosítja a kellő higiéniát és az élelmiszerek biztonságát. A mérlegek további védelmét pedig rendelhető védőfóliák biztosítják. A csomagolásban található újratölthetőelemek pedig biztosítják a mérlegek teljes mobilitását és hordozhatóságát.

 

  • Jól látható LCD kijelző - Az Aviator 5000 fényes, könnyen leolvasható LCD-kijelzője három sort tartalmaz: egy 6 számjegyű sort a súlyra, egy 6 számjegyűt az  egységárra és egy 6 számjegyűt az összárra. A háttérvilágítás be-vagy kikapcsolható a környezeti fényviszonyokszerint, valamint az automatikus alvó üzemmódnak köszönhetően a mérleg energiát takarít meg.

 

  • Fejlett membránbillentyűzet - Az 50 PLU férőhelyes memória valamint a 32 férőhelyes előre beállítható gyorsárulista segítségével az Aviator 5000 többféle művelet elvégzésére képes, mint pl. az árfolyamváltás speciális Euro kulcs segítségével, tömegmérés 100 g - nak megfelelő egységárral, beállítható tárasúlyok vagy nullázás. Ezenkívül a cserélhető árulistakártya lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy igényei szerint szabja testre a mérleget.

 

  • Megbízható teljesítmény - Az OHAUS precíziós mérleggyártási tapasztalatai alapján  biztosítják a gyors ügyfélforgalmat és a készülék hosszú élettartamát. Az Aviator 5000   mérlegek felhasználóbarát kezeléssel és funkcionalitással érkeznek.

 

Specifikáció:

 Modell

A51PH12L

Kapacitás / hiteles felbontás:   12 kg / 2 g 
Kijelző  Háttérmegvilágítású LCD kijlező; 6-számjeggyel a súly, 6-számjeggyel az egységár és 6-számjeggyel az összár értékére
Billentyűzet   32 membránkapcsolós billentyűzet
Előre beállítható gyorsbillentyűk  16 billentyű: egy billentyűhöz egy PLU férőhely 
Rozsdamentes acél mérlegtányér 240 x 337 mm (trapéz alak) 
PLU mennyiség 50
Tápellátás

Adapterről: 100~240VAC, 50/60Hz

Elemről : 6VDC/4.5AH újratölthető elemek (a csomagolásban) 

Nettó súly

4,2 kg

Csomagolás méret (SZ x H x M)  480mm x 465mm x 180mm
Ideális környezet  Hőmérséklet: -10°C~+40°C; Páratartalom: 85% relatív, nem kondenzálódó
Raktározási feltételek  Hőmérséklet: -25°C~+50°C; Humidity: 85% relatív, nem kondenzálódó
Tömegmérési  funkciók  Nullázás, Tára, 100g*, Árfolyam váltás*, Hold funkció*, Euro*, 1/2lb*,1/4lb*, kg/lb*
Kommunikációs port  Nincs 

*nem minden országban elérhető funkciók

X