Kategóriák

Cimkék

Hírek, események

 

ISmét egy Sikeres pályázat

 

A Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-1050) pályázati felhívására az Aqua-Terra Lab Kft. "Gyakornoki program az AQUA-TERRA LAB Kft.-nél" címmel adott be pályázatot.

Pályázatunk sikeres volt, aminek eredményeképpen 2,06 millió Ft támogatást nyertünk el.

 

KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS AZ EURÓPAI ÚNIÓ TÁMOGATÁSÁT!

 

Széchenyi 2020

              

Magyarország kormánya

 

 

 

„Újabb sikeres pályázat!"


A Gazdaságfejlesztési Operatív program GOP-2.2.1-09/1-2010  pályázati felhívására az  AQUA-TERRA LAB Kft. „A Támogató Gazdaságfejlesztési Operatív Program (továbbiakban: GOP) keretén belül Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” címmel adott be pályázatot.

A projekt során cégünk új CRM- és pénzügyi rendszerét tervezzük megvalósítani. Korszerű kinézetű és tartalmú honlapot hozunk létre, amellyel egyszerűsödik a vevővel való kapcsolattartás és átláthatóvá válik a honlapstruktúra. Az online rendelési felület adminisztrációs terheket vesz le munkatársaink válláról, akik így többet tudnak az üzletszerzéssel foglalkozni. A korszerű, nagy teljesítményű és megbízható HP szerverek biztonságos üzemelést tesznek lehetővé.

Pályázatunk sikeres volt, aminek eredményeképpen 1 370 565 Ft támogatást nyertünk el.

A projekt megvalósításának helyszíne: 8200 Veszprém, Wartha V. u. 1/2.”

 

Új Magyarország Fejlesztési Terv 

 

Cégünk sikeres pályázatról számolhat be

 

A Gazdaságfejlesztési Operatív Program GOP-2.1.1-10/A  pályázati felhívására az Aqua-Terra Lab Kft. „Technológiai fejlesztés az AQUA-TERRA LAB Kft.-nél”címmel adott be pályázatot.

Kínálatunkat több olyan szolgáltatással kívántuk bővíteni, amely az eddig forgalmazott eszközök alkalmazástechnikájának és üzemeltetésének magasabb színvonalát eredményezi. A beszerzendő eszközökkel nem csupán  a felhasználási lehetőségeket demonstrálhatjuk, hanem szolgáltatásaink a minőségbiztosítás és környezetvédelem terén új lehetőségekkel bővülnek.

Pályázatunk sikeres volt, aminek eredményeképpen 1 952 029 Ft támogatást nyertünk el.

A projekt megvalósításának helyszíne: 8200 Veszprém, Wartha V. u. 1/2.

 

Új Magyarország Fejlesztési Terv

 
Kosár  

termék A kosár üres

QR